Let’s meet apart, Together!

Studio Planetarium

Planetarium Meeting Center blijft geopend voor livestreams, webinars, online presentaties en overige audiovisuele producties. Waar wij onze kernactiviteiten door Corona tijdelijk hebben stopgezet, is het nog steeds mogelijk om bij ons online producties op te nemen. Hiervoor werken wij al jaren met een vaste en betrouwbare AV Partner. In Studio Planetarium streamt vanuit onze prachtige ruimte, gelegen in de groene omgeving van het Gaasperpark. Wat dacht u van een livestream waarbij de gasten thuis vragen stellen via de chat, een online symposium met sprekers of een volledig verzorgde quiz in een gestylde studio. Wij nemen uw aanvraag geheel uit handen. Onze locatie is daarnaast perfect bereikbaar door de ligging aan de snelweg en parkeert u recht voor de deur.

Pakketten

Wij bieden verschillende decors en set- ups en de wensen zijn veelal op maat. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken werken wij met 3 verschillende livestream pakketten: Basic, Extented en  een Professional pakket.  Meer informatie over de exacte inhoud, treft u hier op onze website. Uiteraard is dit een richtlijn en worden de livestreams geheel op uw wensen aangepast.

Decor

Op zoek naar een specifiek decor? Ook de styling is geheel naar wens te bepalen. Ons standaard meubilair hebben wij in huis en de kosten zijn dan ook inclusief de locatie. Door onze flexibele inrichting is bij Studio Planetarium alles mogelijk. Wij denken graag mee en werken samen met onze vaste partner Van der Maarel Eventstylin. Wij hebben pakketten beschikbaar om uw livestream net die extra touch te geven en perfect aan te laten sluiten bij het doel van uw bijeenkomst.

Meeting Hygienics

Op locatie hanteren wij de Meeting Hygienics. Dit zijn de 7 maatregelen die zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving. U leest hier meer over de Meeting Hygienics. Naast deze belangrijke maatregelen vragen wij u een mondkapje te dragen in openbare ruimtes. Ons goedwerkende ventilatiesysteem zorgt voor de juiste toe- en afvoer van frisse buitenlucht.  Op deze manier zorgen wij ervoor dat de betrokkenen van de livestream verantwoord op locatie zijn.