Live in Amsterdam – hybride of online

Livestreams, webinars en digitale meetings. Of u nu wilt of niet, u kunt er niet meer omheen. In rap tempo is de vergader- en eventbranche in Nederland gedigitaliseerd. Ook in de ‘relatief’ normale periode van augustus en september was er bij elke fysieke vergadering bijna altijd wel iemand digitaal aanwezig. En waarom ook niet? Waar het in het verleden bij slecht weer een drama was om bij een vergaderlocatie te komen, kan dit nu gewoon vanuit huis. Of wellicht nog beter: de trainer of voorzitter gaat naar een vergaderlocatie in de buurt waar hij of zij technisch wordt ondersteunt en ontzorgt zodat alle focus op de bijeenkomst ligt. Welkom in de nieuwe wereld: live in Amsterdam!

Voor de aankomende maanden zullen de meeste vergaderingen, trainingen, congressen en events nog steeds niet “normaal” zijn. Livestreams of hybride tussenvarianten zijn hiervoor de oplossing om uw publiek te bereiken of cursisten te trainen. En dankzij alle nieuwe mogelijkheden is het geen probleem meer om binnen uw budget te blijven. Zolang u het doel van uw bijeenkomst maar goed voor ogen heeft.

Bij Level Eleven & Planetarium Meeting Center zijn we druk bezig geweest om u hierin te ondersteunen. En dan denken we echt niet alleen aan grote livestreams, maar juist óók aan de kleinere vergaderingen en trainingen. Zo bieden wij de volgende opties aan:

Studio Level Eleven & Studio Planetarium

Een livestream op 11 hoog met een 360 graden uitzicht over het centrum van Amsterdam of een rustige groene omgeving in het Gaasperpark? Op beide locaties is het mogelijk om gebruik te maken van een livestream set-up welke naar uw wensen uitgebreid kan worden.

Zodra er weer gasten aanwezig mogen zijn, dan is dat bij Level Eleven voor maximaal 35 personen en bij Planetarium Meeting Center tot 50 gasten op anderhalve meter mogelijk. De andere deelnemers kijken uiteraard digitaal mee!

Livestream-pakketten

Daarnaast bieden wij verschillende livestream set-ups die in al onze ruimtes neer te zetten zijn. Deze verschillen van het neerzetten van één professionele HD conferentiecamera, tot aan set-ups met meerdere camera’s en uitgebreide technische ondersteuning vanuit onze AV-partner. Uiteraard begrijpen wij dat livestreams vaak maatwerk zijn, alles is dan ook bij ons mogelijk en aanpasbaar.

Hybride Meeting Service

Ook voor de kleinere vergaderingen en trainingen hebben wij oplossingen bedacht. Vraagt u zich af of bij een kleine bijeenkomst een laptopcamera wel voldoende is?

Waarschijnlijk kan een webcam of conferentiecamera de kwaliteit vele malen verbeteren! Dit hoeft u natuurlijk niet zelf te regelen, dat doen wij voor u! Ook hebben wij verschillende speakerphones die zorgen dat iedereen in de zaal voor degene thuis goed te verstaan is. Indien u nog geen gebruik maakt van een meeting platform kunnen wij u ook hierin ondersteunen bij het opzetten van een digitale meetingroom.

Natuurlijk zien wij u het liefst gewoon fysiek op onze locatie en leggen we u en uw gasten volledig in de watten. Echter, zolang dit nog niet kan helpen we u graag zo goed mogelijk om ook digitaal uw klanten, cursisten en medewerkers te ontmoeten.