Heerlijk, de zomervakantie staat voor de deur, maar vergeet het event in het najaar niet!

Waarschijnlijk ben je op dit moment bezig met het afronden van de laatste werkzaamheden voor komende events en lekker genieten van een welverdiende (zon)vakantie! Wij merken dat evenementen op een locatie organiseren steeds meer in populariteit stijgt: congressen, presentaties maar ook feestelijk lanceringen en bedrijfsfeesten. Vergeet daarom niet om voor de vakantie nog een optie te plaatsen voor het najaars event! Het is eeuwig zonde als de locatie waar je voorkeur naar uit gaat niet meer beschikbaar is.

Laat je inspireren door de seizoenen: de mogelijkheden met het weer, bijpassende gerechten en heerlijke dranken. Natuurlijk is de zomer hét uitgelezen seizoen om heerlijk buiten te zijn. Maar ook in de herfst en de winter zijn er legio mogelijkheden om heerlijk buiten te vertoeven. Denk bijvoorbeeld aan een (overdekt) terras met warme heaters en gezellige sfeerhaarden, misschien zelfs wel een vuurkorf.

Op ons ruime terras steken wij de barbecue aan voor een hapje tijdens de lunch of de borrel. Vinden de gasten het toch te fris? Binnen in ons restaurant is de temperatuur altijd aangenaam en serveren wij de drankjes en hapjes met een net zo grote glimlach.

Wanneer de zon wat minder uur per dag zijn gezicht laat zien, merken we dat we allemaal wat minder actief zijn, minder vrolijk en minder energie hebben. Hoe kun je dat nu beter voorkomen (voorkomen is uiteraard altijd beter dan genezen ) dan met één van onze inspirerende Meeting Inspirations! Volg een Haka workshop van een uur, volg een lachworkshop of kom tot rust tijdens een yoga sessie. Mocht het buiten te hard regenen, waaien of vind je het toch net iets te fris? Binnen hebben wij voor elke activiteit een geschikte ruimte.

Vergeet dus niet voor je vakantie een datum in optie te zetten voor het aankomende event: najaarscongres, een bestuursvergadering of het personeels/ kerstfeest. Wil je meer weten over de oneindige mogelijkheden van Planetarium Meeting Center? Neem dan contact op met één van onze Meeting Experts op 020 651 85 85 of via welkom@planetariumamsterdam.nl