Christmas Drive- In bij Planetarium

Meeting Center

Over een aantal weken is het kerst, over wel geteld 31 dagen! Dit jaar gaan Kerst en Oud & Nieuw er anders uitzien dan we gewend zijn. Een feestelijke kerstborrel, een sprankelend nieuwjaarsfeest of een gezamenlijk eindejaarsdiner zijn helaas niet mogelijk. Omdat wij niet houden van stilzitten en graag in mogelijkheden denken, lanceren wij dit jaar voor het eerst onze Christmas Drive- in!

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 december vindt je naast parkeerplekken op ons parkeerterrein een sfeervolle Christmas Drive- in. Er zijn verschillende kramen vanuit de auto te bezoeken, met onder andere warme dranken, oliebollen en appelflappen.

In deze periode bieden wij bedrijven de ruimte om de kerstpakketten voor de collega’s toch nog in een feestelijke setting uit te delen. Beleef onze Drive- In in 15 minuten: bezoek vanuit de auto diverse kramen en geniet van de entertainment op het terrein. Denk hierbij aan het Rad van Fortuin en nog meer.

De Christmas Drive- In is te reserveren vanaf € 21,00 per persoon (inclusief BTW). Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact op met onze Event Experts.

PS: kunt u niet wachten tot de Kerst? Hartig.nl heeft nu ook speciale Decemboxen in het assortiment. Bekijk hier de Sinterklaasbox!