Expeditie Robinson

Iedereen kent natuurlijk wel het populaire programma ”Expeditie Robinson” en voor velen is het een droom en uitdaging om hier aan deel te nemen.
Wij kunnen ervoor zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt! Uw eigen expeditie Robinson wordt een onvergetelijke ervaring!

In samenwerking met Broeks Events maken wij het voor u mogelijk om aan uw eigen, unieke “Expeditie Robinson” deel te nemen. Afgelopen week hebben wij de eerste expeditie van dit jaar mogen organiseren. Planetarium Meeting Center Amsterdam heeft sinds 2017 een samenwerkingsverband met Broeks Events. Ronald Koopman (eigenaar Broeks Events): ”Planetarium Meeting Center is een unieke locatie in Amsterdam. Het ligt direct naast het prachtige, groene, Gaasperpark. Het park zien wij dan ook als een soort schiereiland van de locatie wat de beleving van onze eigen “Expeditie Robinson” weer versterkt. Om de beleving nog intenser te maken hebben wij het gedeelte van het park waar de expeditie plaats vond naar thema aangekleed, denk daarbij bijvoorbeeld aan palmbomen en kokosnoten.

Afgelopen week hebben wij de eerste expeditie van dit jaar mogen organiseren voor een groep van 150 personen en wat waren zij enthousiast. Na een ochtendprogramma in onze Studio Planetarium en na een heerlijke lunch zijn we met de groep richting het park gelopen waar de expeditie plaatsvond. Iedereen was onderverdeeld in verschillende groepen met het doel om de opdrachten zo goed mogelijk te doorlopen. En natuurlijk kreeg de winnende groep aan het einde van de dag een prijs!

Eiland raad Expeditie Robinson

Net zoals op tv, hebben wij ook een eilandraad! Tijdens de eilandraad mogen alle teams elkaar bonus- en eliminatiepunten toekennen. Dit gebeurt op basis teamspirit, uitstraling en sportiviteit. Deze bonus en eliminatiepunten bepalen samen met de totaalscore welk team de ultieme Robinson is en dus als winnaar van de expeditie naar huis gaat.

Diverse spelonderdelen

Van de 14 verschillende spelonderdelen kunt u voor uw eigen Expeditie Robinson vooraf 6 uitdagingen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende spelen:

Rope challenge, touwtrekken maar dan net even anders
Do & Dare, een uitdaging voor de echte lekkerbekken (durft u het aan?)
Birma Expeditie, welke brug draagt het hele team
Eiland parcours, samenwerking, overleg en teamspirit
Vuurchallenge, welk team kan als eerste het touw doorbranden?
Coconutstrail, het eindspel waarbij wordt gekeken welk team onder druk de meeste kokosnoten opstapelt.

Geef uw bijeenkomst een extra dimensie

Expeditie Robinson duurt 2,5 tot 3 uur en is uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Alle deelnemers moeten tijdens de expeditie leren samenwerken met elkaar en gezamenlijk als team proberen om de beste resultaten behalen. Het is mogelijk om de expeditie Robinson los te organiseren, maar dit kan natuurlijk ook na (of halverwege) een congres, vergadering of presentatie. Gewoon even anders dan anders en u maakt uw event onvergetelijk!

Durft u de uitdaging aan?