Picknicken in het Gaasperpark

Wanneer u onze locatie al eens heeft bezocht, weet u waarschijnlijk al hoe fijn de groene omgeving is. Planetarium Meeting Center ligt direct naast het Gaasperpark en vanaf ons terras heeft u een mooi zicht op al het groen. Nu de de lente is begonnen en de zomer voor de deur staat is het natuurlijk extra genieten om op ons terras te lunchen. Wat veel mensen niet weten is dat het ook mogelijk is om tijdens de lunch te picknicken in het park!

Waarom picknicken?

Van picknicken krijg je energie. Zo simpel is dat! Picknicken is meer dan alleen maar op een kleedje zitten en broodjes naar binnen werken, het is het gehele plaatje. Picknicken doe je in de buitenlucht. Om een mooie locatie te vinden, moet je in beweging komen. Uw picknick lunch staat bij de receptie klaar in een bolderkar en met de bolderkar kunt u het park in om een plekje te zoeken.

Buiten zijn doet goed

Wij zorgen voor de voorbereiding en u wandelt richting het park op zoek naar een mooie plek. Bij de receptie vindt u ook onze Meeting Inspirations. Neem bijvoorbeeld een bal mee of een badmintonset! Zo kunt u na de lunch actief bewegen zodat u zich weer vitaal en energiek voelt na de lunch. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat buitenzijn goed is voor je gezondheid. Als werkgever is het dan ook verstandig om buiten zijn voor je werknemers te stimuleren. Bent u op zoek naar een leuke buitenactiviteit voor uw team, dan bent u bij ons ook aan het goede adres: wij werken samen met Broeks Events en kunnen u verschilende teambuilding activiteiten activiteiten aanbieden.

Als werkgever bent u dan verzekerd dat uw personeel fit en actief op hun werkplek terugkeren en het bevordert ook de werksfeer!

Wat kunt u verwachten van een Planetarium Picknick?

In onze bolderkar vindt u heerlijk belegde broodjes, smoothie en vers fruit. Indien u speciale wensen heeft zal onze keukenbrigade hier zeker rekening mee houden. Een vegan of vegetarische picknick is natuurlijk ook mogelijk! Voor meer informatie over een picknick kunt u contact op nemen met onze Meeting Experts: 020 – 651 85 85

Komt u ook genieten in het park?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor outdoor activiteiten?
Lees hier alles over onze Expeditie Robinson