Planetarium Meeting Center Groener dan Groen!

Met trots mogen wij vertellen dat we afgelopen week GreenKey Goud in ontvangst hebben mogen nemen. Een officiële erkenning voor alle inspanningen die ons Green Team voor- en achter de schermen hebben uitgevoerd, voor een zo’n duurzaam én maatschappelijk verantwoord mogelijke bedrijfsvoering.

Met het GreenKey Goud keurmerk mag Planetarium Amsterdam zich bij het rijtje groenste horeca bedrijven van Nederland voegen. Een eervolle lijst om onderdeel van te zijn. Het GreenKey Goud keurmerk is het hoogstmogelijk haalbare duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven binnen de toeristische en recreatieve branche. Mede door het zuinig om gaan met energie en water, milieuvriendelijk schoon te maken, afval te recyclen en doordachte keuzes te maken rondom biologische en duurzame producten wisten wij deze mooie erkenning binnen te slepen. Een keurmerk waar wij trots op zijn!

Maar dat is niet het enige Groene nieuws. Planetarium Amsterdam is in 2020 een CO2-neutrale locatie. Dit betekent dat alle CO2 die wij in 2020 uitstoten, compenseren met rechten voor een emissie reducerend project in India genaamd Hydro Power. Dit hebben wij gerealiseerd in samenwerking met Groenbalans. Groenbalans is een organisatie die bedrijven helpt CO2-neutraal te worden.

Al deze groene duurzame overwinningen willen we graag delen. Heeft u het beste duurzaamheidsinitiatief van Nederland? Wij geven onze Studio Planetarium eenmalig gratis weg aan dit beste initiatief. Kans maken? Bekijk de video op de website en social-media kanalen en doe mee!

‘‘Wij staan voor een wereld waar duurzaamheid en gemak samen komen! Onze passie voor duurzaamheid willen wij graag delen en daarom hebben wij een wedstrijd uitgeschreven voor het beste duurzaamheidsinitiatief van Nederland. Wij werken aan een betere wereld, doet u mee?’’