Meeting Inspirations: Ping- Pong

Zoekt u voor, tijdens en of na uw  vergadering ontspanning, maar ook een stukje sportiviteit? Speel dan eens een potje Ping-Pong. In onze gang vindt u een verplaatsbare Ping- Pong tafel gemaakt van gerecycled karton, hierdoor ziet hij er niet alleen leuk uit maar is hij ook stil in gebruik.

De voordelen van Ping-Pong tijdens uw vergadering

Onderzoeken hebben uitgewezen dat tafeltennis a.k.a. Ping- Pong grote voordelen voor de gezondheid heeft. Vanwege deze voordelen spelen een ontelbaar aantal mensen Ping- Pong en daar hebben ze alle reden voor! Naast dat het een stukje competitie biedt, is het ook een snel spelletje waarbij je snel moet schakelen en in moet spelen op je tegenstander. Deze snelle hand- oog coördinatie kan de hersenfuncties verbeteren. Vanwege deze reden wordt Ping- Pong ook ingezet voor patiënten met ADHD, autisme, en dementie. Het is een laagdrempelig spel wat iedereen kan spelen: oud of jong, super sportief of iets minder sportief. Naast alle sportieve en gezonde voordelen is het natuurlijk bovenal gezellig om de vergadering of training kort te onderbreken.

Afwisselende Ping-Pong spellen

3 of meer personen: “ren” rondjes om de tafel heen en voorkom dat het balletje op de grond valt
4 personen: speel in sets van 2 en probeer de tegenstander in te maken
Bekijk ook onze andere Meeting Inspirations. Wilt u gebruik maken van de Ping- Pong tafel? Neem dan contact op met onze Meeting Experts.