Nieuwe missie voor een betere toekomst

Sinds begin dit jaar heeft Planetarium Meeting Center Amsterdam een nieuwe missie heeft, namelijk het redden van de aarde: #savetheearth. Wanneer u onze social media kanalen volgt, heeft u waarschijnlijk wel gemerkt dat wij druk bezig zijn met duurzaam ondernemen. Een aantal jaar geleden zijn we mondjesmaat begonnen: de halogeenspots zijn vervangen door led-verlichting en een ander voorbeeld zijn de 256 zonnepanelen die in 2016 op het dak zijn geplaatst waarmee we onze eigen groene energie opwekken.

Ons doel is om dit jaar nog een Green Key certificaat te behalen waardoor onze locatie en ons beleid aan bepaalde voorwaarden dient te voldoen. Voor de meeste mensen zijn veranderingen moeilijk te accepteren en dus zullen wij ook geleidelijk aan de veranderingen binnen ons bedrijf doorvoeren. Wij willen niet alleen onze gasten, maar ook het personeel en de rest van de hele wereld bewust maken dat we zorgzaam en liefdevol moeten omgaan met alles wat de Aarde ons te bieden heeft.

Een beter milieu, een mooiere toekomst begint bij jezelf! Wij hebben daarom met het gehele team om de tafel gezeten en gebrainstormd over wat deze nieuwe visie voor een ieder persoonlijk betekent en welke stappen wij als individu maar ook als bedrijf kunnen ondernemen om de wereld te redden! Ook hebben wij een bezoek gebracht bij onze collega’s van The Green Meeting Center Arnhem om inspiratie op te doen.

Wij zijn nog niet op het punt dat wij willen bereiken, maar elke keer komen wij een stapje dichterbij.

Binnenkort méér over de nieuwe missie, visie en strategie van Planetarium Meeting Center Amsterdam.

Volg ons ons op Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram en blijf direct op de hoogte!