Samenwerking met Broeks Events

Sinds maart 2017 zijn Planetarium Meeting Center en Broeks Events een samenwerking aangegaan om bijeenkomsten meer te inspireren. Met een locatie die is gelegen in het Gaasperpark, in één de groenste omgevingen van Amsterdam, biedt dit meer dan genoeg mogelijkheden om een intensieve samenwerking met Broeks Event aan te gaan.

Waar u tot op heden al gebruik kunt maken van een heerlijke pick nick in het park, een barbecue op ons ruime terras of de sport attributen bij onze receptie, is dankzij deze samenwerking meer diversiteit mogelijk op gebied van outdoor. Broeks Events is een evenementenbureau dat zich richt op vergaderbreaks, teambuilding activiteiten en sportdagen voor bedrijven, scholen en particulieren. Zij zijn voornamelijk actief in en rondom Noord-Holland.Zij bieden verschillende activiteiten aan om tijdens uw bijeenkomst het park in te gaan en daar bijvoorbeeld een workshop handboogschieten te volgen.

Bent u op zoek naar een partij die uw (actieve) teamdag tot in de puntjes kan verzorgen? Dan bent u bij Broeks Event en Planetarium Amsterdam aan het juiste adres. Wij plannen de hele dag voor u in; bij Planetarium Amsterdam maakt u gebruik van de koffie en thee, een heerlijke lunch passend bij jullie wensen en ter afsluiting een borrel, een diner of misschien zelfs een barbecue op ons ruime terras.

Geïnteresseerd geraakt? Kijk dan op onze activiteiten pagina of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek naar de best passende activiteit(en) en ruimtes.