Teambuilding op afstand

Wat is het fijn dat de wereld weer op gang komt! Wereldwijd hebben wij een zware tijd achter de rug: maanden hebben wij thuis gezeten om de verspreiding van het virus te voorkomen en de druk op het zorgpersoneel onder controle te krijgen. En met goed resultaat: na maanden stil te hebben gestaan komt het normale leven weer op gang. Nou ja, normaal … op 1,5 meter dan!
In de maanden dat het leven stil stond, is men bewuster gaan leven. We hebben de tijd gehad om te reflecteren op het leven, om meer om te kijken naar elkaar (al dan wel op afstand) en elkaar te helpen waar het kan.
Maar we hebben de mensen die we normaal dagelijks in zien, bijvoorbeeld op het werk, ook moeten missen.
Nu het leven weer op gang komt: zullen wij dan weer in een sneltrein vaart verder gaan?

“Teamwork makes the dream work”

Samen hebben wij de locatie ingericht op de 1.5 meter norm zodat wij vanaf 2 juni weer beperkt gasten konden ontvangen en de mogelijkheid gecreëerd om bijeenkomsten door middel van Hybrid Meetings uit te breiden, zodat organisaties meer mensen kunnen bereiken. Dat was ons verlangen gedurende de crisis: gasten ontvangen, bijeenkomsten organiseren en het normale leven weer op te pakken. En door op een andere manier met elkaar samen te werken dan we gewend zijn, merk je dat je als team meer naar elkaar toegroeit.

Coronaproof op de proef

Voor de crisis hebben wij in samenwerking met Broeks Events regelmatig teambuilding activiteiten, zoals Expeditie Robinson en de Highland Games, mogen organiseren in het Gaasperpark op 3 minuten loopafstand van onze locatie. Door het uitbreken van het virus, mochten ook zij geen sport- en spelactiviteiten organiseren voor scholen en bedrijven. Vanaf 1 juni is hier verandering in gekomen, mits de activiteiten voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Wij hadden als #teamplanetarium de eer om als proefkonijnen te spelen en wij hebben als team voor het eerst ervaren hoe leuk het is om deel te nemen aan Expeditie Robinson. In de Corona- proof editie van Expeditie Robinson en de Highland Gameszorgt Broeks Events dat iedereen op gepaste afstand blijft en dat er regelmatig wordt gedesinfecteerd, zodat het spel veilig en verantwoord kan worden gespeeld!

Aanrader

Als team waren wij erg enthousiast en nu wij het zelf hebben ervaren, begrijpen wij de enthousiaste reacties van onze gasten nog méér. En om als team hieraan deel te nemen, hebben wij gemerkt dat wij nog meer naar elkaar zijn toegegroeid, meer begrip hebben voor elkaar en nog beter met elkaar kunnen samenwerken.  Planetarium Meeting Center is dit jaar gecertificeerd als “Great Place To Work” en deze teambuilding activiteiten hebben er nog meer voor gezorgd dat we met nog meer plezier naar het werk gaan!

Wilt u meer informatie over één van de teambuilding activiteiten?
Neem dan contact op met één van onze Meeting Experts