Stagiair Keuken

Voor Planetarium zijn we op zoek naar een ‘Stagiair Keuken’ met een warm hart om ons team te komen versterken. Bij ons heb je regelmatige werktijden en ben je met name op maandag t/m vrijdag aan het werk!

Wil jij leren hoe je de gasten kan verwennen met jou smakelijke kookkunsten wil je meedenken hoe iets beter, slimmer of gastgerichter kan? Ben je enthousiast, creatief, een hardere werker? en wil jij liever vandaag dan morgen beginnen? Dan is deze stageplek iets voor jou!

De functie

Als ‘Stagair Keuken’ ben je onderdeel van de keukenbrigade en medeverantwoordelijk voor de culinaire beleving en verzorging van onze gasten. Je staat voor kwaliteit, jouw creativiteit kunnen we zien en proeven, je bent een teamspeler, pakt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om mee te denken en te doen. Daarnaast ben je initiatiefrijk, zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze missie om gasten zich thuis te laten voelen en teruglustig te maken.

Wie zijn wij

Planetarium Meeting Center is dé Meeting & Congres locatie in het Gaasperpark, langs de rand van Amsterdam. Met onze vitale en duurzame mogelijkheden, ruime Studio Planetarium , 13 multifunctionele zalen, restaurant Aarde, de VIT Lounge en de Studio Bar kunnen wij verschillende soorten bijeenkomsten en events faciliteren van 2 tot 600 personen. Naast vergaderen, congressen en events kunnen gasten ook bij ons terecht voor opleidingen, trainingen en (andere) ontmoetingen.

Als Green Key Gold locatie (met onder andere 100% klimaatneutraal aanbod op al onze vergaderzalen) dragen we graag bij aan een duurzame wereld. We maken gebruik van eigen biologische kruiden- en moestuin, 90% vegetarische producten in ons F&B aanbod en biologische wijnen in onze bar. We kiezen er ook voor om lokale en duurzame leveranciers te gebruiken en zijn daarom een partnerschap aangegaan met partners zoals de Verspillingsfabriek en Instock.

Uit passie voor gezondheid en welzijn hebben we onlangs een vitaliteitsconcept gelanceerd, genaamd VIT. Met het VIT-concept willen we een vitale vergader- en werkomgeving en ruimte voor iedereen creëren, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan ieders welzijn en welbevinden, inclusief dat van onze medewerkers. VIT is doorgevoerd in onze dienstverlening op locatie, te beginnen met het F&B-aanbod, een brainstormruimte voor groepsactiviteiten, wandelroutes naar het park, gezonde picknickmogelijkheden voor buitenpauzes en koud geperste sapshots om de energieniveaus van onze gasten een boost te geven.

Wie ben jij

  • Je bent flexibel oproepbaar;
  • Je volgt een koksopleiding;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent stressbestendig, een teamplayer en enthousiast!

Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding;
  • Een leuke baan met gezellige collega’s. We zijn een klein team, dus we kennen elkaar door en door. Met elkaar zorgen we voor een thuisgevoel voor elkaar, maar bovenal voor onze gasten;
  • Afwisselende werkzaamheden waarbij je de ruimte krijgt om zelf initiatieven te tonen en nemen;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent.

Geïnteresseerd?

Ben jij flexibel, enthousiast, verrassend, heb je oog voor detail en wil jij deel uitmaken van ons hardwerkende team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door onderstand formulier in te vullen, of een e-mail te sturen met je cv en motivatie naar Marcha Workel, Directeur Planetarium Meeting Center Amsterdam.

Voor meer informatie over de vacature kan je altijd een e-mail sturen of bellen naar 020 – 651 85 85. Of kom een keer langs bij het Planetarium, onze deur staat altijd open!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!