Vieren en ontmoeten in
Planetarium Meeting Center

Een felicitatie voor een geweldige prestatie: want 10, 25, 50 of wellicht zelf 100 jaar… Dat is een mijlpaal! Ook de voorbereidingen zijn een feestje waard en dat vieren wij graag met u. Hebben wij u verrast? Geniet van het gevoel. Binnenkort ervaren uw gasten het ook tijdens úw jubileum festival.

Heeft u al nagedacht over hoe het viert: samen met uw collega’s, relaties, familie en vrienden? Wij stiekem wel… Althans, wij hebben verrassende ideeën en unieke mogelijkheden voor uw bijzondere jubileum moment. Terugkijken en vooruitkijken, wij maken het onvergetelijk. Voor u en uw gasten. Een feestelijke belofte, vindt u ook niet?

  • Interactieve presentatie met catchbox & presenterswall

  • Moment op de (rode) loper voor uw gasten

  • Sfeervolle aankleding met bruisend ontvangst

Ongedwongen en verrassend

Ontvang uw gasten in een feestelijke sfeer op ons ruime terras waar verschillende foodstands en een bar staan. Decoratie mag hier natuurlijk niet ontbreken: sfeerverlichting, lampionnen, parasols en verdere aankleding. Wij denken met u mee of bedenken het voor u. Wat u ook wilt, samen met u maken wij u wensen en dromen mogelijk.

Wat gasten over ons schrijven

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk.

De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amsterdam UMC

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam

Eindeloze mogelijkheden in
Planetarium Amsterdam

Organiseert u deze dag voor uw relaties, klanten en partners of voor familie, kennissen en vrienden? Kiest u voor een gecombineerd festival of ontvangt u de gasten bij voorkeur op 2 verschillende momenten? Beide opties zijn uiteraard mogelijk. Afhankelijk van uw wensen maken onze Festival Experts een voorstel voor u op.

Een interactieve presentatie in onze Studio Planetarium waarbij interactie met de deelnemers mogelijk is met onze CatchBox en laat verschillende stellingen en vragen voorbij komen via de Presenterswall app.

  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here

Meestgestelde vragen

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here

Uw mogelijkheden bespreken?
Neem direct contact op!