Trouwen

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Elkaar het jawoord geven … dat is een bijzonder moment. Zo’n belangrijk moment verdient een passende sfeer en locatie. Trouwen bij het Planetarium … een unieke locatie voor een unieke dag. De dag van uw leven. Het glas heffen op ons prachtige terras, genieten van een verrassend huwelijksdiner in een van onze restaurants; het kan allemaal.

Persoonlijk en op maat
Een bruiloft organiseren vraagt veel tijd, energie en creativiteit. Kiest u voor een intiem samenzijn met familie en vrienden? Wilt u een diner en een bruisend feest? Alles is bespreekbaar. We denken graag met u mee en bieden u deskundig advies en begeleiding in styling en aankleding van uw trouwdag. Bruiloft organiseren? Dat is voor ons een feest.

Gaasperpark

Ja woord

Tijdens de Floriade in 1982 was het Planetarium een attractiepunt. In de dichte koepel werd een sterrenhemel tegen de wanden geprojecteerd. Bezoekers waanden zich in het heelal. Op uw huwelijksdag bent u natuurlijk het stralend middelpunt!

Lounge

Onvergetelijk

Uw trouwdag is maatwerk voor ons. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Na een uitgebreide rondleiding bespreken we uw wensen zodat u zich kunt verheugen op een onvergetelijke huwelijksdag,

Boeket

Samen nagenieten

Zo’n prachtige dag moet natuurlijk afgesloten worden met een even zo prachtige huwelijksnacht. Samen nagenieten? We adviseren u graag over leuke en unieke hotels in Amsterdam. Design hotel? Romantische bruidssuite? Alles kan in Amsterdam.

In de stemming gekomen? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met onze eventplanner om de locatie eens rustig te bekijken. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Mail of bel 020 – 651 85 85 en laat u verrassen.