Back to work, we moeten er allemaal weer aan geloven

Je kent ongetwijfeld dat gevoel van die 2 weken voor je vakantie: het duurt allemaal nog zo lang, is het al eindelijk die laatste dag?! Nou voor je het weet, is het zo ver en moet je nog een flinke sprint trekken om je laatste werkzaamheden af te ronden, over te dragen waar nodig en je bureau nog even een laatste poetsbeurt geven tot je volgende werkdag. Zo gaat het bij mij wel in elk geval! Ik heb enorm uitgekeken naar mijn vakantie met mijn jonge gezin. Dit jaar geen exotische bestemming, witte stranden en onbeperkt cocktails. Nee, dit jaar blijven we heerlijk in eigen land en genieten we volop van al het moois wat Nederland ons te bieden heeft.

Maar zoals het met alle mooie, leuke en gezellige momenten gaat: ook aan deze vakantie komt een einde. Wat ik jammer vind is dat de quality time die je ergens anders hebt met elkaar thuis toch net weer even anders aan voelt na je vakantie. Wat ik helemaal niet jammer vond, was dat die immense hitte voorbij is. Kindjes onder de 2 jaar en 40 graden is geen goede combinatie kan ik je vertellen …

Op het moment van het delen van dit blog ben ik al weer een paar weken aan het werk, maar ik deel graag mijn eerste paar dagen met je om er even in te komen. Waar ben ik mee begonnen, wat heb ik nog even laten liggen en wat ligt er tussenin :)?

Maandag 12 augustus was mijn eerste werkdag en ik moet eerlijk zeggen, dit was een gekke dag. Omdat Planetarium Meeting Center nog een week gesloten is, zijn er nog geen gasten maar ook geen andere collega’s. Iedereen geniet nog minimaal een weekje van zijn of haar verdiende rust. Ik zorg er weer voor dat we voor onze klanten (jij wellicht ?) weer bereikbaar zijn om een nieuwe reservering te maken. Update: we gaan in september live met onze nieuwe offertes via Foleon! #happy #trots #MICE #meetings #incentives #conference #events

Die eerste dagen zijn dus vooral eerst mailtjes scannen: welke moeten meteen beantwoord worden, welke zijn alleen ter info en welke spam zit er tussen? Ik check gelijk ook welke reserveringen nog niet bevestigd zijn en ga bij collega’s van Onemeeting na of zij hier meer info over hebben of bel onze contactpersonen zelf na.

Verder heb ik de maandcijfers voor augustus opgemaakt, ben ik bezig met de cijfers voor de komende maanden, de acties die wij gaan ondernemen op sales gebied, welke marketing uitingen gaan we delen de komende dagen en weken en stuur ik verschillende offertes uit naar klanten.

Zodra we op 2 september weer op volle sterkte zijn, Marita en Hugo zijn de laatste die terug komen van vakantie, gaan we direct aan de slag met de laatste voorbereidingen van onze eerste sales blitz van het nieuwe seizoen. Het thema verraad zich misschien al een beetje: Back 2 Work! Gewapend met een prachtige en duurzame bamboo beker, een goed humeur en nieuws over onze locatie hebben wij verschillende klanten in en rond Amsterdam bezocht op 2 en 5 september.

Super leuk om bekende gezichten weer even gezien te hebben, maar zeker ook leuk om (nog) onbekende relaties te hebben ontmoet. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

Noem het geluk, mazzel, leuk of van ons een beetje dom; maar we hebben nog een aantal van deze bamboo bekers over. Wil je er nu ook graag eentje? Maak dan zo snel mogelijk een reservering bij Chantal of Marita (aankomstdatum vóór 20 december 2019). Op dag van aankomst ontvang je deze dan van ons. Let op: we hebben er nog maar 5 over, dus wees er snel bij!

Eind van het jaar ga ik jullie weer een update geven over onze werkzaamheden, nieuwtjes en plannen voor 2020. Spoiler alert: Planetarium Meeting Center bestaat in 2020 25 jaar. Keep posted….

Heb je tips, ideeën of wil je misschien iets anders weten van de locatie, mijn collega’s of mij? Laat het weten via chantal.vonk@planetariumamsterdam.nl en wie weet; misschien lees je hier wel over in mijn volgende blog!

PS: wist je dat ook verschillende soorten teambuilding activiteiten bij ons kunt doen?