Blog: Planetarium Meeting Center en Level Eleven bundelen hun krachten!

Level Eleven en Planetarium Meeting Center, twee zeer diverse locaties gelegen in Amsterdam: de één gelegen in het groen aan de rand van Amsterdam en de ander gelegen in hartje centrum, midden tussen alle bedrijvigheid van de stad. Level Eleven als event- en meetinglocatie en Planeterium Meeting Center met een congres-en vergaderkaraker.

Van een samenwerking was altijd al sprake, maar deze tijden vragen om extra creativiteit en efficiëntie en slaan we de handen dan ook in een. Eén team met één directeur voor deze twee prachtige locaties. Wat betekent dit voor u? Simpelweg meer mogelijkheden en veel sneller schakelen. Hierdoor kunnen wij u een aanbod doen dat nog beter past bij uw wensen! Dit alles natuurlijk met de hartverwarmende hospitality zoals u dat van ons gewend bent. Wat ons betreft alleen maar voordelen dus!

Beide locaties werken met verschillende online en hybride mogelijkheden om zo alle vergaderingen van klein tot groot door te laten gaan. Daarnaast kunnen we het niet vaak genoeg benadrukken: in deze tijden hanteren wij op onze locaties de Meeting Hygienics met 7 maatregelen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving.

Nog even in het kort: LEVEL ELEVEN: deze locatie is gelegen naast Amsterdam CS, gevestigd in de Zilveren Toren op de 10e en 11e etage. Hier kunnen gasten vergaderen in 4 ruime en moderne vergaderzalen. Deze ruimtes lenen zich ook perfect als livestream en webinar studio’s met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Op de 11e etage geniet u in onze 360 skybar van een overweldigend uitzicht over Amsterdam, waar iedereen van harte welkom is voor een hapje en een drankje.

PLANETARIUM MEETING CENTER is gelegen in een groene oase aan de rand van het Gaasperpark en is door de ligging langs de A9 perfect bereikbaar met de auto, het metrostation en de bushalte zijn op slechts 2 minuten loopafstand. Deze locatie heeft naast haar congresruimte Studio Planetarium, maar liefst 13 vergaderzalen. Planetarium is Green-Key Goud gecertificeerd en behoort daardoor tot de duurzaamste vergaderlocaties van Amsterdam.

Fysiek of digitaal geloven wij erin dat mensen elkaar willen blijven ontmoeten, op wat voor een manier dan ook! Wij hopen u ook!