Nieuwe samenwerking Hartig.nl

Hartig.nl en onze partnerlocatie Level Eleven Amsterdam introduceren met trots een nieuwe samenwerking. Hartig.nl blijft zich uitbreiden, ditmaal is Amsterdam Centrum aan de beurt. Vanaf deze week is het officieel mogelijk om de lekkerste lunchboxen te bestellen in Amsterdam Centrum en omgeving! Een nog groter deel van Nederland kan nu meegenieten van de meest ambachtelijke lunches van Nederland.

Ondanks de omstandigheden rondom het COVID-19 virus heeft Hartig.nl de opening doorgezet. Ze vinden het namelijk belangrijk dat het hele land zo snel mogelijk kan meegenieten van hun ambachtelijkheid! De opening van Hartig.nl in Amsterdam Centrum is een moment waar ze hard naar toe hebben gewerkt. De opening vanuit deze nieuwe locatie gaat ook zeker niet de laatste zijn.

Met de opening van Hartig.nl in Amsterdam Centrum biedt Hartig.nl bedrijven in de regio een lunchoplossing op maat. Bevind je bedrijf zich in de omgeving van Amsterdam Centrum of een van de vele andere Hartig.nl filialen en ben je op zoek naar een lunchoplossing op maat? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan snel de webshop of neem contact op met Hartig.nl voor een lunchoplossing op maat!

Hartig.nl heeft ook onlangs Bestebrownies.nl gelanceerd. Hartig staat bekend om de beste brownies van Nederland en het werd dan ook de hoogste tijd om deze aan heel Nederland aan te bieden. De XL Brownie is per 4, 6 of 9 stuks verpakt, wordt per brievenbuspost verstuurd en ligt binnen 1 à 2 dagen thuis op de mat. Meer informatie hierover op bestebrownies.nl.

Neem snel een kijkje op de website om uw bestelling te plaatsen of neem contact met ons op voor een bestelling op maat.