Onze Happy Place!

Dit jaar hebben wij voor het eerst meegedaan aan de certificering voor “Great Place To Work” en #teamplanetarium heeft haar werkgever positief beoordeeld en het vertrouwen gegeven dat wij als team op de goede weg zijn. Wij zijn dit jaar namelijk gecertificeerd als “Great Place To Work”. Deze certificering hebben we al enige tijd geleden mogen ontvangen, maar dit hebben wij nog niet met u gedeeld. En tijdens deze Corona crisis kan iedereen wel positief nieuws gebruiken waar je blij van wordt. We nemen je graag mee in dit verhaal en vertellen je graag waarom Planetarium Meeting Center Amsterdam voor ons een “Great Place To Work” is!

Your Happy Place

Bij Planetarium Meeting Center staat kindness hoog in het vaandel! En deze natuurlijke eigenschap van #teamplanetarium wordt zeer gewaardeerd door onze gasten. Bij het organiseren van een evenement of congres komt veel kijken. Maar ook bij het voorbereiden en geven van bijvoorbeeld een training komt het een en ander kijken, zonder dat een buitenstaander zich dat soms kan realiseren. En hoe fijn is het dan wanneer er een team van mensen voor je klaarstaat, die ervoor zorgt at de dag succesvol verloopt!

They love us

Aan botsingen bij Planetarium geen gebrek: je kan natuurlijk niet fulltime happy zijn! De rol van een werkgever is daarom ook van groot belang: wanneer een werkgever ervoor zorgt dat de medewerkers happy zijn op hun werk dan zullen de gasten ook de goede sfeer in het bedrijf beleven. Dit geldt ook bij Planetarium Meeting Center Amsterdam: medewerkers voelen zich betrokken bij het bedrijf, er worden momenten gecreëerd om een medewerker in het zonnetje te zetten en wanneer er behoefte is voor een gesprek dan wordt daar ook tijd voor vrijgemaakt. En zo is iedereen weer happy op de werkvloer en merk je dat het bedrijf echt geeft om zijn medewerkers!

De afgelopen 2 jaar is er binnen het bedrijf veel veranderd en ook binnen ons team is er veel veranderd: we zijn meer open naar elkaar, meer verbonden met elkaar en ook meer HAPPY met elkaar als team! Het is een proces die continu doorgaat en waarbij wij als team elke keer weer sterker uit zullen komen waardoor onze gasten hun beleving bij Planetarium nog positiever zullen ervaren.

We miss our Happy Place

Door de huidige situatie met betrekking tot het Corona virus hebben ook wij de locatie voor tijdelijk moeten sluiten. Geen gasten die we kunnen verwelkomen, een gang zonder mensen die genieten van een heerlijk kop verse koffie of thee, lege zalen en een lege Studio Planetarium en stilte in de restaurants waar normaal gesproken onze gasten genieten van een heerlijk lunchbuffet!

Tijdens deze moeilijke periode voor ons allen merken wij als medewerkers dat het bedrijf er alles aan doet om ons geen zorgen te laten maken over de toekomst en staan zij ook tijdens deze periode voor ons klaar om ons gerust te stellen:

Planetarium Meeting Center Amsterdam Bedankt!

Ondanks dat #teamplanetarium tijdens deze Corona crisis voornamelijk thuis zit, missen wij ons tweede huis, onze HAPPY place! Wij missen niet alleen de collega’s maar wij missen jou, onze gasten, ook! Mis je ons ook? Annuleer dan niet uw bijeenkomst, maar wijzig de datum en support de gastvrijheid van Planetarium Meeting Center Amsterdam. Zo zijn wij allemaal weer HAPPY!

Tot snel!