Persbericht: Planetarium gaat voor vitaal en toekomstbestendig concept

Vanaf heden zet Planetarium Meeting Center Amsterdam koers naar een nieuwe en vitale toekomst. Met het nieuwe vitaliteitsconcept genaamd VIT biedt Planetarium Amsterdam de ruimte om de gasten te inspireren tijdens een vitale vergadering. Een aanbod dat ontmoetingen extra mogelijkheden biedt, meer zal doen leven en niet alleen een bijdrage levert aan de persoonlijke, maar ook aan de gezamenlijke balans.

De afgelopen corona periode heeft directeur Marcha Workel van het Planetarium niet stilgezeten. Waar deuren dichtgingen zijn er ook nieuwe deuren geopend. Met een frisse en creatieve blik heeft zij een vitaal concept ontwikkeld passend bij het huidige aanbod en de nieuwe behoeftes. “Hoe kunnen wij onze gasten nog meer bieden dan ruimte en hartverwarmende service? En hoe kunnen wij op een verantwoorde en duurzame manier bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid? Door een VIT omgeving met VIT food en VIT activiteiten te implementeren willen wij bestaande en nieuwe opdrachtgevers inspireren.” Aldus Marcha Workel, directeur Planetarium Amsterdam.

De VIT lounge is één van de onderdelen van het nieuwe vitaliteitsconcept VIT binnen het Planetarium. Het doel van VIT is om een vitale omgeving te creëren en een energieke beleving te organiseren. In de VIT lounge serveren zij speciale koffies, verse en gezonde cold pressed juices en VIT food. Het is dé plek voor een vitale vergaderbreak of vitale borrel na afloop van de bijeenkomst.

7 April aanstaande viert Planetarium Amsterdam dit nieuwe begin met een vitale grand opening in de nieuwe VIT lounge. “Graag nodigen wij iedereen van harte uit met ons te proosten en kennis te maken met het nieuwe VIT concept, onze partners en (h)eerlijke producten! En dat allemaal in de groene omgeving en met de hartverwarmende service die opdrachtgevers en gaste van ons gewend zijn.” Aldus Marcha Workel, directeur Planetarium Amsterdam.

OPENING 7 APRIL 2022

11.00-13.00 uur
16.00-18.00 uur