Nieuwe samenwerking met Hartig.nl

Yes! Wij zijn trots, want Hartig.nl en Planetarium Meeting Center Amsterdam introduceren een nieuwe samenwerking.
Hartig.nl bezorgt vanaf heden ook in de omgeving Amsterdam haar beroemde Lunch in a Box voor uw vergadering of voor uw personeel!

Hartig.nl heeft Amersfoort veroverd met haar geliefde Lunch in a Box concept en natuurlijk haar overheerlijke brownies.
Tijdens de lockdown ontstond het initiatief om haar activiteiten uit te breiden met een ‘intelligente lunch-bezorgservice’.
De bezorgservice is gericht op een verzorgde lunch waarbij het kwaliteitsbrood van de lokale bakker de basis vormt van het nieuwe oer-Hollandse lunchconcept. Het lunchbox-assortiment varieert van een box per persoon (brood, salade of vegan) tot een rijk gevulde lunchbox met fruitbox voor het hele team. “Als gevolg van het coronavirus zijn de boxen speciaal ontwikkeld om de producten zo veilig, hygiënisch en praktisch mogelijk te kunnen bezorgen en gebruiken”,aldus Maarten Geurtse, Brooddirecteur Hartig Nederland. Graag verwijzen wij u door naar het persbericht van Hartig.nl. Daar leest u alles over Hartig.nl én over de andere nieuwe locaties van Hartig.nl.

Wist je dat Hartig.nl nu ook speciale Decemberboxen heeft? Bekijk hier het assortiment en bestel de Sinterklaarbox voor 27 november!